Landelijke jeugdtrainersavond(en) in maart (advertorial)

Jeugdvoetbal
Drankenhandelleiden artikelbanner
ALV artikelbanner

In maart zullen er in diverse regio’s landelijke jeugdtrainersavonden plaatsvinden. Het thema van deze avond zal zijn: Het coachen van jeugdspelers. Het gaat hierbij om zowel de coaching van pupillen als de junioren, waardoor aandacht besteed zal worden aan techniek training (Wiel Coerver methode) als wedstrijdgerichte training.

LOCATIES OM UIT TE KIEZEN:
Vrijdag 4 maart  2016 Landelijke jeugdtrainersavond bij Victoria’04 te Vlaardingen
Vrijdag 11 maart 2016 Landelijke jeugdtrainersavond bij SV Hertha te Vinkeveen
Vrijdag 18 Maart 2016 Landelijke jeugdtrainersavond bij DoCoS te Leiden

DSC01821 (Small)

Brasserie buitenhuis
Sport2000 artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Geco artikelbanner

De jeugdtrainersavond is er voor jeugdtrainers om de jeugd (nog) beter te kunnen coachen. Hierbij worden praktische tips en trucs besproken en getoond in de praktijk. Ideaal voor zowel de ervaren als beginnende jeugdtrainers om aan deel te nemen. Wij verzoeken daarom deze informatie aan andere jeugdtrainers door te geven zodat ook zij deel kunnen nemen aan deze unieke jeugdtrainersavond. De jeugdtrainersavond is voor alle jeugdtrainers toegankelijk. Zowel een aanrader voor de ervaren als beginnende trainer. Met name de verbinding tussen training en wedstrijd staat centraal. Waarbij de coaching afgestemd moet zijn op de spelers.

Programma jeugdtrainersavond
Thema: Coachen van jeugdspelers
Doelgroep: trainers en coaches actief binnen het jeugdvoetbal.

19:00 Inleiding
19:15 Coachen jeugdspelers in de praktijk (demo op veld)
20:30 Pauze
20:45 Coachen met plezier
21:45 Conclusies
22:00 Afsluiting

De organisatie is in handen van: www.jeugdvoetbalopleiding.nl
De kosten voor deze interactieve en praktijkgerichte avond bedragen €15,- per persoon. Vooraf aanmelden via info@jeugdvoetbalopleiding.nl. Via de website www.jeugdvoetbalopleiding.nl is meer te zien over onze visie en werkwijze. Jeugdtrainers van diverse verenigingen zullen aanwezig zijn dus een ideale gelegenheid om kennis uit te wisselen en nieuwe contacten op te doen.

JVO 2601

TRAINERSMAP GRATIS!
Bij deelname aan deze jeugdtrainersavond ontvangt u GRATIS de trainersmap,digitaal, om gestructureerd de jeugd op te leiden.
Deze trainersmap kost normaal Euro 49,50 nu dus kosteloos beschikbaar voor u. Ideaal om alle jeugdtrainers op gestructureerde wijze de jeugd op te leiden. Deze avond is bedoeld om op een praktijkgerichte en interactieve wijze nieuwe inzichten op te doen en te delen. Inschrijven via info@jeugdvoetbalopleiding.nl

Met sportieve groet, Mark de Horn
Coordinator Jeugdvoetbalopleiding
www.jeugdvoetbalopleiding.nl
06-48563540

Brasserie meelfabriek
Rebel Horeca artikelbanner