Rijnsburgse Boys D1 met overmacht kampioen

Jeugdvoetbal
Mooi artikelbanner
Rurh gold artikelbanner
Afgelopen zaterdag was het dan zo ver. De D1 van Rijnsburgse Boys kon kampioen worden. Op sportpark Schulpwei moest dan wel Blauw Zwart worden verslagen, een tegenstander die nog zicht had op de derde plaats. Uiteraard stond er wat spanning op de jonge benen, maar uiteindelijk was er niets aan de hand voor de ‘uien’. Er werd met 0-3 gewonnen en dus werd Rijnsburgse Boys met overmacht kampioen. Achttien wedstrijden gespeeld en liefst 48 punten bijeen verzameld. Een ware kampioen!
d1 (Small)
Zonder ook maar iemand tekort te willen doen, moet de naam van Isabelle Hoekstra worden genoemd. De Valkenburgse speelster, pas twaalf jaar, nam de complete productie voor haar rekening!
Facebook-20160424-055918 (Small)
Hoekstra werd onlangs al in het zonnetje gezet op deze website vanwege haar opvallende rol bij de geelzwarten, maar voor haar kwam er onlangs nog meer goed nieuws. Zij maakt sinds kort deel uit van het Nederlands Damesteam O14! Van 4 tot 8 mei zal zij meedoen aan een internationaal toernooi in Duitsland. Na Petra Hogewoning is zij dus de volgende Rijnsburgse voetbalster die het zover schopt. Hulde alom! In Wassenaar scoorde zij in de 27ste, 46ste en 54ste minuut.
Facebook-20160424-013023 (Small)
Uiteraard werd er een groot feest gevierd en werd er een ‘autootje’ geregeld voor het team dat ver boven de rest uitstak in de 1e klasse 04P. Ere wie ere toekomt, niet waar?
Facebook-20160424-013040 (Small)
De nummer twee Wilhelmus is in tegenstelling tot Rijnsburgse Boys nog niet uitgespeeld, maar heeft met twee wedstrijden minder op de teller wel een achterstand van niet minder dan elf punten. Nummer drie Meerburg eindigde op 20 punten van de talenten van de Middelmors.
Facebook-20160424-055747 (Small)
Alsof het nog niet genoeg is: de finale van de beker werd ook bereikt! Op zaterdag 28 mei kan Rijnsburgse Boys voor de dubbel gaan. Een groot feest in Rotterdam mocht er gisteren en vandaag al zijn, maar mocht de ploeg van Arthur van Noort, Frank Zuyderduyn, Pieter Hoekstra en Arnold Eekma de dubbel pakken dan zal het vast dagen onrustig zijn in Rijnsburg.
Felicitaties van onze redactie aan: Nick van den Bosch, Tim Guyt, Sven van Starkenburg, Kathy de Jong, Stijn Eekma, Richard Anholts, Hero Minnee, Mark Zwaan, Chiel van den Hoek, Johan de Haas, Isabelle Hoekstra, Kevin Hogervorst, Dennis van Noort
en Sam Kralt!
De sterren zien spelen? Dat kan! Op zaterdag 11 juni trapt dit geweldige team af op het vijfde Event van LeidenAmateurVoetbal.nl. De tegenstander zal dan een All Star Team zijn van andere clubs uit deze klasse. Aanvang 12 uur. Be there!

If Not Now
Gerard Bol artikel