Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Koetshuis Cup 15 maart: DoCoS-Oegstgeest, Leidsche B (zo)-Valken’68

Brasserie VIS artikelbanner
Rumling bouw artikel

Na een weekje rust zal de Koetshuis Cup weer verder doorlopen met wedstrijd 24 en 25. Uiteindelijk worden er dertig wedstrijden afgewerkt in de eerste ronde, alvorens de knock-out fase wordt gespeeld in april. De twee finales worden gespeeld op zaterdag 11 juni! Voor dinsdag 15 maart staan er twee wedstrijden op het programma.

Competitiegenoten DoCoS en vv Oegstgeest treffen elkaar in Leiden. De thuisploeg is al min of meer geplaatst en de gasten zijn op een haar na uitgeschakeld. Mocht de ploeg van Laurens van der Voort heel ruim winnen dan is er nog een minimale kans dat Oegstgeest de formatie van Nico van der Salm alsnog uitschakelt. FC Rijnvogels is in poule B op basis van doelsaldo al zeker door. Waarschijnlijk zien DoCoS en Oegstgeest het duel meer in het kader van vormbehoud of juist de vorm weer krijgen (Oegstgeest verloor dit weekend met 3-0 bij DWO en is weer terug op de voorlaatste plaats, red.).

In poule D ontvangt de zondagtak van Leidsche Boys eersteklasser Valken’68. Boys-trainer Jan Wansink grapte al eerder over de aanstaande ontmoeting ‘goed voor ons zelfvertrouwen’. De Valkenburgers kunnen zich nog plaatsen, maar dan zal er eerst een monsterscore moeten worden neergezet. Daarna is het te hopen voor de geelroden dat het dan uiteindelijk bij de beste drie nummers twee zal behoren. Dit heeft de ploeg van Arie van Duijn en Jaco van Staalduinen echter niet in de hand. Beide wedstrijden vangen om 20 uur aan en verslagen zullen woensdag worden geplaatst op deze site!

Voorthuijzen artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Sepa green artikelbanner

OWN artikelbanner
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten