Koethuis de Burcht Cup

Koetshuis Cup: oproep aan clubs om speeldata te bepalen en meer..

Koetshuis De Burcht Cup 2016
Mooi artikelbanner
Duke of Oz artikel

De eerste editie van de Koetshuis ‘De Burcht’ Cup verloopt volgens plan. Er zijn al de nodige wedstrijden gespeeld, waarbij het er sportief maar serieus aan toe ging. Er werden tot dusverre heel veel doelpunten gemaakt en daar zaten plaatjes bij! Reclame dus voor het toernooi. Ondertussen staan ook al de nodige wedstrijden gepland voor de maanden februari en maart. Echter is er, voor zover bij ons bekend, nog geen datum gecommuniceerd voor een aantal wedstrijden. De organisatie verzoekt de clubs dit spoedig in orde te maken. Weliswaar is het de bedoeling om de poulefase afgewerkt te hebben voor eind maart en dat duurt dus nog wel even, maar onze redactie zou het schema graag in orde willen maken, zodat er ook rekening kan worden gehouden met de verslaggeving!

Hoewel in het schema zichtbaar toch nog even een overzicht van die wedstrijden die nog geen speeldatum hebben meegekregen:

Leidsche Boys (za)- FC Rijnvogels, DoCoS-Oegstgeest, FC Boshuizen (za)- RCL (onder voorbehoud op 16/02, mogelijk in Leiderdorp?), RCL- Football Factory, UVS-Valken’68, Leidsche Boys (zo)- UVS, Valken’68-Lugdunum, Lugdunum-UVS, Leidsche Boys (zo)-Valken’68 en Roodenburg (zo)-GHC.

Sport2000 artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel

Aan de trainers dan wel contactpersonen het verzoek om ons in te seinen zodra een speeldatum gevonden is. Het ziet er bijvoorbeeld naar uit dat veel clubs vrij zijn in het weekend van 27 en 28 februari en ook is er in een weekeinde in maart (26 en 27) nog ruimte wellicht. Of zoals bekend bij voorkeur op dinsdagavond! Tevens nog eens aandacht voor de spelregels van het toernooi, zodat daar geen misverstanden over kunnen bestaan. En aan de volgers van de clubs: volg onze website voor het programma en trek er gerust op uit!

Toernooi reglement Rabobank LAV Cup

Seven gifts artikel
Gerard Bol artikel