Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Speeldagenkalender seizoen 2016-2017

Brasserie VIS artikelbanner
Brasserie Park

De verschillende speeldagenkalenders voor het seizoen 2016/’17 zijn vastgesteld. Voor de categorie A veldvoetbal geldt dat – gelijk aan dit seizoen – alle districten, inclusief landelijk, dezelfde kalender hanteren.

De kalenders zijn afhankelijk van de poulegrootte. Zo zijn voor de nieuw te vormen Tweede divisie en de gewijzigde Topklasse het kalenderschema 18 van toepassing. Voor de eveneens gewijzigde Hoofdklasse mannen is komend seizoen het kalenderschema 16 van toepassing. Het overige amateurvoetbal speelt voor het grootste gedeelte volgens de kalenders van schema 14 en 12.

Voor diverse landelijke jeugdcompetities wijkt de kalender op een aantal momenten af van de Eredivisie en Jupiler League. Dit als gevolg van internationale activiteiten, die gedurende het seizoen plaatsvinden. De speeldagenkalender van het districten West II volgt volgende week. Klik HIER voor de speeldagenkalender categorie A 2016-2017 (veldvoetbal).

Brasserie buitenhuis
Knijnenburg artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Sport2000 artikelbanner

Gerard Bol artikel
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten