Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Overzicht terugblik interviews van LAV bij Sleutelstad FM

Rurh gold artikelbanner
Brasserie Park

Vanaf het begin van het seizoen zijn Sleutelstad FM en Leidenamateurvoetbal.nl een samenwerkingsverband aangegaan. Dat impliceert dat onze redactie elke maandag terugblikt en op vrijdag juist vooruit kijkt op het voetbalweekend. Op dinsdagavond presenteert Remco Mentink een voetbalpraatprogramma en incidenteel levert LAV ook nog andere bijdragen. Het programma Sport071 wordt elke werkdag uitgezonden tussen 18 en 19 uur. Per heden ligt het programma even stil, maar vanaf dinsdag 10 januari zal onze redactie weer aan zitten bij de mediapartner. Zo rond de feestdagen lijkt het ons toepasselijk om de interviews op een rijtje te zetten. Wellicht is er behoefte om een gemiste uitzending alsnog te beluisteren of indien al eerder gehoord nog eens te beluisteren. Voor een ieder komen er immers ook loze uurtjes aan de komende tijd en wat is er leuker dan om niet geheel bevreemd te geraken van het voetbal..

Onze redactie tracht de aandacht over de clubs te verspreiden, maar staat open voor clubs, spelers, trainers en bestuursleden om een uitzending in te plannen. Dus m.a.w. ons team staat open voor aanmeldingen via redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Scheffer sportprijzen artikel
Brasserie buitenhuis
Knijnenburg artikelbanner
Rabobank artikelbanner

Van Marwijk artikelbanner
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten