zaterdag, april 20, 2024
HomeJeugdvoetbalAll Star team tegen Rijnsburgse Boys D1: een mooie opening van event

All Star team tegen Rijnsburgse Boys D1: een mooie opening van event

-

In een mild regenbuitje begon vandaag om 12.00 uur het vijfde Leidenamateurvoetbal event. Voor het eerst in vijf jaar heeft onze site aandacht besteed aan een specifieke jeugdcompetitie. Om deze primeur af te sluiten was het aan de kampioen van de promotieklasse, Rijnsburgse Boys D1, om aan te treden tegen een All Star team (een combinatie van spelers van Hazerswoudse Boys, UDO en RCL).

IMG_20160611_120115

Onder leiding van betaald voetbal scheidsrechter Allard Lindhout ging de wedstrijd van start. Het werd een leuke partij voetbal. Snel was duidelijk dat het All Star team er een mooie wedstrijd van wilde maken. De jongens speelden voor het eerst met elkaar, echter dat was niet terug te zien in het veld. Zo zie je dat als je een stel goede voetballers bij elkaar zet dit al snel leidt tot een voetballend team. Toch was het RBB dat op voorsprong kwam. Het All Star team wist echter snel gelijk te maken en vloog daarna met nog twee doelpunten naar een 1-3 voorsprong. Daarbij zaten enkele goede goals. Vooral het derde doelpunt begon met mooi combinatievoetbal op het middenveld, balletje breed, voorzet….goal. Uit het boekje!

DSC00503

Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 5-3 overwinning van het All Star team. Beide teams lieten zien dat de betrokken clubs zich geen zorgen hoeven te maken voor doorstroming naar het eerste. Voldoende talent op het veld. Met z’n allen daarna een lekker patatje met AA drink om de opening van het leidenamateurvoetbal event af te sluiten.

Onze dank aan de trainers en leiders van Rijnsburgse Boys, Hazerswoudse Boys, RCL en UDO. Stuk voor stuk positief ingestelde voetbalfanaten die de jongens en meisjes beter willen maken en waarbij plezier voorop staat.

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read