Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Enerverende landelijke jeugdtrainersavond bij DoCoS (advertorial)

Rurh gold artikelbanner
Brasserie Park

Vrijdag 18 maart organiseerde jeugdvoetbalopleiding een landelijke jeugdtrainersavond op de locatie van DoCoS. Veel jeugdtrainers uit de de regio waren hier op afgekomen en waren lekker interactief betrokken tijdens deze totale jeugdtrainersavond.
Na een korte inleiding stond een demo op het veld op het programma met de C-junioren selectie van de thuisclub waarbij het coachen centraal stond. De C-jeugd van DoCoS was goed coachbaar en met een grote groep trainers langs de lijn kregen zij luid applaus voor de geleverde inzet.

IMG_4537 (Small)

Omdat coaching van jeugdspelers essentieel is binnen iedere jeugdopleiding leverde dit veel boeiende gespreksstof op in de
terugkoppeling. Omdat tijdens deze bijeenkomst zowel zeer ervaren als beginnende jeugdtrainers en coaches aanwezig waren was het boeiend en leerzaam voor alle geledingen. Iedereen kon van iedereen leren! Na afloop bleven nog veel trainers aanwezig om te netwerken met vakbroeders van andere verenigingen. Kortom een bijzonder geslaagde jeugdtrainersavond.

Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Sepa green artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner

Mark de Horn
Coordinator Jeugdvoetbalopleiding
www.jeugdvoetbalopleiding.nl
06-48563540

IMG_4547 (Small)

Gerard Bol artikel
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten