vrijdag, april 19, 2024
HomeJeugdvoetbalEnerverende landelijke jeugdtrainersavond bij DoCoS (advertorial)

Enerverende landelijke jeugdtrainersavond bij DoCoS (advertorial)

-

Vrijdag 18 maart organiseerde jeugdvoetbalopleiding een landelijke jeugdtrainersavond op de locatie van DoCoS. Veel jeugdtrainers uit de de regio waren hier op afgekomen en waren lekker interactief betrokken tijdens deze totale jeugdtrainersavond.
Na een korte inleiding stond een demo op het veld op het programma met de C-junioren selectie van de thuisclub waarbij het coachen centraal stond. De C-jeugd van DoCoS was goed coachbaar en met een grote groep trainers langs de lijn kregen zij luid applaus voor de geleverde inzet.

IMG_4537 (Small)

Omdat coaching van jeugdspelers essentieel is binnen iedere jeugdopleiding leverde dit veel boeiende gespreksstof op in de
terugkoppeling. Omdat tijdens deze bijeenkomst zowel zeer ervaren als beginnende jeugdtrainers en coaches aanwezig waren was het boeiend en leerzaam voor alle geledingen. Iedereen kon van iedereen leren! Na afloop bleven nog veel trainers aanwezig om te netwerken met vakbroeders van andere verenigingen. Kortom een bijzonder geslaagde jeugdtrainersavond.

Mark de Horn
Coordinator Jeugdvoetbalopleiding
www.jeugdvoetbalopleiding.nl
06-48563540

IMG_4547 (Small)

Must Read