HomeJeugdvoetbalJeugdteams hoofdklasse D oefenen

Jeugdteams hoofdklasse D oefenen

-

Teams uit de hoofdklasse D speelden afgelopen weekend ook hun oefenwedstrijden. Rijnsburgse Boys D1 speelde tegen RKDEO uitkomend in de Hoofdklasse E. Het nog ongeslagen team uit Rijnsburg won ook deze wedstrijd, 3-1.

RCL D1 ging op bezoek bij Sparta o11. De Leiderdorpers kenden een lastige eerste helft tegen het felle en technisch begaafde Sparta. Met een 0-0 ruststand kwam RCL beter voor de dag in de tweede helft. De wissels aan Leiderdorpse kant zorgden voor meer rust in het spel. Rick scoorde de 0-1 met een mooie lob. Later werd de 0-2 gescoord door spits Quinlan na een grote fout van de Sparta verdediging. Sparta kwam in de tweede helft er niet meer aan te pas en de wedstrijd eindigde in 0-2.

Hazerswoudse D1 reisde af naar UNO om daar tegen de plaatselijk D1 te spelen. De Boys hadden kennelijk geen moeite met de tegenstanders en zetten hun stijgende lijn tegen UNO (bovenaan in de 2de kl 11) voort. Met 3-5 werd er huiswaarts gekeerd.

VVSB D1 oefende tegen Katwijk. De uitslag is onbekend. UVS D1 speelde een toernooi bij SC.Buitenveldert.