Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Jeugdvoetbalopleiding schoolt jeugdtrainers FC Rijnvogels (advertorial)

Brasserie Park
Mooi artikelbanner

FC Rijnvogels wil extra aandacht voor scholing van haar jeugdtrainers. Woensdag 13 april is jeugdvoetbalopleiding actief op sportcomplex de Kooltuin.
De Katwijkse fusieclub is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde club op zaterdag maar vergeet haar jeugdopleiding zeker niet.

FB1_27-1-2014 (Small)

Bij FC Rijnvogels is de afgelopen jaren reeds de nodige aandacht aan scholing geschonken. De vereniging hecht veel waarde aan een optimale jeugdopleiding.
Jeugdvoetbalopleiding speelt volledig in op de wensen en behoeften van de beleidsbepalers van de club. Tijdens deze scholing zijn weer veel nieuwe
trainers die behoefte hebben aan basis-vaardigheden om de jeugdspelers op de juiste wijze te trainen en te coachen waarbij de kinderen zich kunnen ontwikkelen binnen uitdagende en dynamische trainingen waarbij de succesbeleving centraal staat.

Geco artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel

Dankzij deze interactieve en praktijkgerichte interne scholing krijgen de trainers handvatten om via een goede organisatie gericht op te leiden op een wijze die past bij leeftijd en niveau. Tevens ontvangen de trainers een uitgebreid oefenstofpakket om op voort te kunnen borduren. Zie voor nadere informatie www.jeugdvoetbalopleiding.nl

Verenigingen die ,vrijblijvend,nadere informatie wensen over de unieke scholingsmogelijkheden van de jeugdtrainers op de locatie van de eigen club
kunnen contact opnemen met ons via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.

Met sportieve groet,

Mark de Horn
Coordinator Jeugdvoetbalopleiding
www.jeugdvoetbalopleiding.nl
06-48563540

FB2_20-12-2014 (Small)

Brasserie meelfabriek
Koetshuis de burcht artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten