Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Ook goed nieuws van GHC-jeugd

Brasserie VIS artikelbanner
Rurh gold artikelbanner

Uiteraard kan onze redactie niet overal aandacht aan besteden. Ons uitgangspunt blijft het eerste elftal van de club. Wel heeft de redactie dit seizoen ook de nodige aandacht besteed aan jeugdvoetbal. Ook nu zetten we wat talenten in de schijnwerpers. Ook al door het verhaal erachter.

2016-04-23 11.58.41 (1) (Small)

,,Het gaat zoals je weet al niet zo goed met de jeugd van ons cluppie. Dus zou dit mooie reclame zijn. Als wij als ouders niet hadden doorgezet had dit team niet eens gespeeld en waren we deze kids ook kwijt geweest. Het is ons uiteindelijk gelukt om ze te plaatsen in een D-7tallen competitie. Zij zijn kampioen geworden op 23-04-2016 met 1 verlieswedstrijd van de 16 in de 1e klasse, 2. Dit met een doelpuntensaldo van 195 voor en maar 16 tegen.
Onder begeleiding en training van Marvin Wallerlei en Leo Compeer (oud 1e elftal speler Lvv de Sleutels). Namen van de jongens en meisjes zijn: Rowena, Yara, Kenan, Kevin, Aaron, Juel, Danny B, Danny V en Ersin

Voorthuijzen artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Brasserie buitenhuis
Sepa green artikelbanner

Een trotse moeder (Miranda Vermeulen-Barnhoorn)

Slingerland artikelbanner
OWN artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten