dinsdag, april 23, 2024
HomeJeugdvoetbalUVS D2 behaalt tweede overwinning

UVS D2 behaalt tweede overwinning

-

Zaterdag weer een competitie-wedstrijd in de Kikkerpolder voor de D2 van UVS. Na meerdere afgelastingen en verleden week het 4-0 verlies van UVS tegen ASC speelden de Leidenaren vandaag tegen VVSB. UVS begon de wedstrijd in een andere opstelling, 4-4-2. VVSB sprokkelt zo haar puntjes bij elkaar en staat nu 1 plek boven UVS.
De wedstrijd begon zeer gelijkwaardig waarbij VVSB wat meer balbezit had. UVS liet zich bewust wat inzakken en gokte op de ruimte achter de verdediging.
VVSB kreeg haar kansen echter was niet gelukkig bij het afmaken. En als die dan niet aan de ene kant valt….
Eén van de counters van UVS leidde via Luke en Diego tot de  1-0 voorsprong voor de thuisploeg.  Het was de 22e minuut waarin Diego 1 op 1 kwam te staan met de keeper van VVSB en beheerst de 1-0 scoorde.
De tweede helft drong VVSB aan. UVS kraakte echter bleef vechten voor iedere meter. Waar het in de eerste helft niet lukte, lukte het nu ook niet. VVSB verzuimde om te scoren en een punt mee naar huis te nemen. Hierdoor was de wedstrijd tot het einde toe erg spannend en was het vooral de thuisploeg die blij was met de scheidsrechter toen hij voor het einde floot van de wedstrijd floot. Voor UVS was dit de 2e overwinning van het seizoen. Volgende week mogen ze hun rivalen uit Zoeterwoude ontvangen.  VVSB speelt dan tegen UDO dat dit weekend met 6-1 won van Hazerswoudse Boys.