Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Henny’s Rits Voetbaltoto (29)

Mooi artikelbanner
Brasserie VIS artikelbanner

Elke week neemt onze redactie weer vijf regionale voetbalwedstrijden in een toto op. Minimaal drie goed of meer en blijkt dat de hoogste score te zijn dan ontvang je een leuke prijs. Bij gelijk eindigen zal er worden geloot door onze redactie. De winnaar ontvangt een waardebon van Henny’s Rits Vrijetijdskleding, twee vrijkaarten voor een duel van ZZ Leiden in de Dutch Basketbal League Play-Offs fase of een andere tegemoetkoming.

Wat moet je doen voor deze toto? Enkel vijf duels voorspellen en klaar is Kees. Dit volgens het principe een 1 is dat de thuisploeg wint, een gelijkspel is een X en een 2 betekent een zege voor de bezoekers. Dat is alles en kost dus sowieso niets! Iedereen kan meedoen! Invullen kan tot zaterdagmiddag 14 uur.

TWEE WINNAARS HEBBEN ZICH NOG STEEDS NIET GEMELD: DENNIS POL EN RONALD VAN DER MAAT. GAARNE ALSNOG EVEN DOEN VIA REDACTIE@LEIDENAMATEURVOETBAL.NL. PER 10 MEI VERVALT DE GEWONNEN PRIJS HELAAS. DE LAATSTE TOTO IS BLIJVEN STAAN (VOLOP VERRASSINGEN KENNELIJK).

Rabobank artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Voorthuijzen artikelbanner

Nu de voorlaatste toto (29) van dit seizoen!!

toto

OWN artikelbanner
Van Marwijk artikelbanner

3 Comments

 1. Anton Wijsman

  4 mei 2016 at 08:17

  1-1-1-2-1

 2. Kenneth Maaskant

  4 mei 2016 at 08:30

  1-1-1-1-1

 3. Richard Heruer

  4 mei 2016 at 11:57

  1-1-X-1-1

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten