Henny’s Rits voetbaltoto nummer 20

Henny's Rits toto
Catsanddogs artikel
Drankenhandelleiden artikelbanner

Elke week neemt onze redactie weer vijf regionale voetbalwedstrijden in een toto op. Altijd prijs want er zal in principe elke week een winnaar komen. Als je er maar de meeste goed hebt. Bij gelijk eindigen zal er worden geloot door onze redactie. De winnaar ontvangt een waardebon van Henny’s Rits Vrijetijdskleding, twee vrijkaarten voor een thuiswedstrijd van ADO of twee vrijkaarten voor een duel van ZZ in de Dutch Basketbal League. Een avondje Vijf Meihal dus, altijd leuk. Verzoek vooraf aan de winnaar: stuur gerust een selfie op zodat je even kunt pronken met de prijs op onze website!

Toto 19 is een prooi geworden voor Nikki Zuijdam. Van harte!! Aan haar het verzoek om een mailtje te sturen aan redactie@leidenamateurvoetbal.nl zodat de prijs kan worden toegestuurd! Aan Van der Zwet, Beugeling en Feeleus ook nog het verzoek om je te melden voor een gewonnen prijs!!!!!!

Wat moet je doen voor deze toto? Enkel vijf duels voorspellen en klaar is Kees. Dit volgens het principe een 1 is dat de thuisploeg wint, een gelijkspel is een X en een 2 betekent een zege voor de bezoekers. Dat is alles en kost dus sowieso niets! Iedereen kan meedoen!

Voorthuijzen artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Rabobank artikelbanner

TOTO week 7 23 feb 2016

Brasserie meelfabriek
Rebel Horeca artikelbanner

3 thoughts on “Henny’s Rits voetbaltoto nummer 20

Comments are closed.