Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Henny’s Rits voetbaltoto nummer 27

Duke of Oz artikel
Rumling bouw artikel

Elke week neemt onze redactie weer vijf regionale voetbalwedstrijden in een toto op. Altijd prijs want er zal in principe elke week een winnaar komen. Als je er maar de meeste goed hebt. Bij gelijk eindigen zal er worden geloot door onze redactie. De winnaar ontvangt een waardebon van Henny’s Rits Vrijetijdskleding, twee vrijkaarten voor een duel van ZZ in de Dutch Basketbal League Play-Offs fase of een andere tegemoetkoming.

Wat moet je doen voor deze toto? Enkel vijf duels voorspellen en klaar is Kees. Dit volgens het principe een 1 is dat de thuisploeg wint, een gelijkspel is een X en een 2 betekent een zege voor de bezoekers. Dat is alles en kost dus sowieso niets! Iedereen kan meedoen!

De winnaar van de laatste toto (met onder meer vier wedstrijden in de Koetshuis Cup) is geworden: Ronald van der Maat. Graag even melden bij onze redactie (redactie@leidenamateurvoetbal.nl) in verband met de gewonnen prijs!

Sepa green artikelbanner
Geco artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Brasserie buitenhuis

TOTO week 13 11 april 2016

Brasserie meelfabriek
Slingerland artikelbanner

3 Comments

 1. Redactie

  Redactie

  22 april 2016 at 16:45

  Hierbij mijn voorspellingen, naam Smikkelbeer071VDB, 1-3-2-1-3

 2. Redactie

  Redactie

  22 april 2016 at 16:46

  Jetjes68, 2-2-3-1-3

 3. Koos Erades

  22 april 2016 at 19:19

  1-1-2-1-1

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten