Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Sterrenteams halverwege seizoen 2016/2017

ALV artikelbanner
Drankenhandelleiden artikelbanner

Halverwege het seizoen kan de balans worden opgemaakt voor wat betreft de drie spelersklassementen die ons team jaarlijks opzet.Dit seizoen is er voor gekozen om de eerste en tweede klasse te bundelen en de derde en vierde klasse hebben hun eigen klassement. Leidenamateurvoetbal.nl verwerkt elke week de scores die worden aangedragen vanuit de clubs. Dat kan lopen via de trainers(staf), leider of een andere deskundige. Wekelijks mogen maximaal acht punten worden verdeeld, waarbij de maximale score voor een individuele speler drie punten bedraagt. De acht punten hoeven niet perse te worden vergeven. Ook telt de regel dat er maximaal drie punten per team mogen worden afgestaan bij een nederlaag met vier of meer doelpunten verschil. De klassementen werden al gepubliceerd en nu is het tijd voor de drie elftallen van het eerste deel van het seizoen. Het kan zijn dat spelers niet op hun positie staan zoals bij hun clubs.Wel heeft de redactie getracht om de juist linie aan te houden, welke is doorgegeven door de club aan het begin van het seizoen.

Aan het einde van het seizoen worden de beste spelers per club uitgenodigd voor een wedstrijd op ons (zesde) Event. Alvast voor de agenda: deze zal plaatsvinden op zaterdag 17 juni! Onze redactie feliciteert de spelers die zich in de elftallen hebben gespeeld! Maar let wel; aan het einde van het seizoen worden de prijzen pas verdeeld!!

 

Rabobank artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Brasserie buitenhuis
Sport2000 artikelbanner

Seven gifts artikel
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten