Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Transfernieuws uit de Leidse regio

Duke of Oz artikel
Vergulde vos artikelbanner

In de voorbije weken, maar zeker ook in de komende weken en maanden zal onze redactie zoveel mogelijk nieuws verzamelen en delen uit de Leidse regio voor wat betreft de spelerscarrousel. Van dat front ook nu weer enig nieuws. Eersteklasser FC Boshuizen versterkte zich eerder deze week al met Ronnie de Roode van Quick Boys. Gisteren werd bekend dat Isi Adima overkomt van UVS. Het talent uit de Kikkerpolder speelt nog in de A-jeugd, maar maakte tevens al de nodige minuten in de hoofdmacht. FC Boshuizen laat weten heel blij te zijn met de komst van de behendige en snelle speler. ,,We zijn met meer spelers bezig, want we raken ook een aantal sterkhouders kwijt. Adima stond al langer op ons verlanglijstje.”

RCL kwam recent op de proppen met goed nieuws over de huidige selectie. Liefst vijftien spelers hadden de club laten weten ook volgend seizoen actief te zijn in de Bloemerd. Aan die lijst kunnen weer twee namen worden toegevoegd. Andrew Bontje blijft onder de lat en Nick van Bemmel zal ook volgend seizoen zijn beste beentje voor zetten voor de tweedeklasser, die zaterdagmiddag op zoek gaat naar de vierde overwinning op rij.

Note red: binnenkort zal er een compleet overzicht worden geplaatst van datgene wat er tot dusverre bekend is

Sepa green artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Sport2000 artikelbanner

Van Marwijk artikelbanner
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten