Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Benefietavond bij Leidsche Boys: vrijdag 15 april!

Vergulde vos artikelbanner
Rumling bouw artikel

Riley Finale (Small)Met trots kunnen we melden dat onze damestak van Leidsche Boys een benefietavond heeft georganiseerd. Dit doen zij voor de zieke Riley die de ziekte SMA heeft. Wanneer er niets gebeurt heeft Riley niet lang meer te leven. Alle opbrengsten komen volledig tegen goede aan een mogelijke oplossing tegen SMA, en dus ook voor Riley. Kom dus vrijdag 15 april in grote getale naar Leidsche Boys toe. Om 19:00 wordt er afgetrapt met een benefietwedstrijd tussen Leidsche Boys DA1 – Leidsche Boys ZON1.

Vanaf 20:00 is er live muziek met optredens van o.a. Rick Melissen, Randy Blommaert, Danny Plezier, Jordy van de Broek, Denise Oudshoorn, Ray van der Heiden en Francois Pieters. Dit onder leiding van PSL Events. Voor het geld hoeft u het niet te laten, de entree is slecht € 2,50 en u kunt op de avond zelf ook doneren.

Kom ook en laten we als Leidsche Boys zijnde Riley, zijn ouders (Jim en Gaby) en natuurlijk alle betrokkenen een hart onder de riem steken!

Knijnenburg artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Voorthuijzen artikelbanner
Brasserie buitenhuis

OWN artikelbanner
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten