vrijdag, maart 29, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenFraai programma Creativ Eventz voor winter 2017

Fraai programma Creativ Eventz voor winter 2017

-

Het seizoen is amper afgesloten of Creativ Eventz is alweer druk doende met de trainingskampen v00r 2017. Creativ-EventZ is een gerenommeerd eventburo dat in de loop der jaren haar sporen heeft verdiend en zich richt op scholen, het bedrijfsleven, sportteams en de particulier. Wij zijn een sterke en betrouwbare speler op de markt met jarenlange ervaring. Onze kracht zit  in onze veelzijdigheid en snelle service.

Onze specialiteiten zijn sport- en cultuurreizen. Onze medewerkers komen allemaal uit de (top)sport en cultuur. Wij zijn ervan overtuigd dat we ook voor u een geschikt programma hebben, geheel naar uw wensen en  dat past in uw budget. Wij hebben eigen kantoren in Nederland, Spanje, Duitsland en Polen.

Creativ-EventZ is aangesloten bij het garantiefonds reisgelden GGTO (garantiefonds gespecialiseerde touroperators) zodat u zich ook geen zorgen hoeft te maken over uw geld. Wij denken dat u bij geen enkele andere touroperator hetzelfde programma zult vinden met dezelfde voorwaarden en voor dezelfde prijs. Als u het prettig vindt komen wij gewoon bij u langs om uw event te bespreken. Vele clubs gingen u voor en genoten van onze faciliteiten.

trainingskampen_juni2016 (5) (Small)

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read