Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Fusie tussen UDO en Oegstgeest uitgesteld

Duke of Oz artikel
Rurh gold artikelbanner

Vv Oegstgeest en vv UDO hebben op 1 juli 2016 besloten te gaan fuseren en deze fusie in beginsel met ingang van het seizoen 2017-2018 te realiseren. In dat seizoen zou er nog op twee locaties worden gespeeld. De Fusiebegeleidingscommissie (FBC) is tot de conclusie gekomen dat deze planning te ambitieus is, omdat er zowel bij de gemeente als bij de twee verenigingen nog vele besluiten moeten worden genomen.

De FBC heeft daarom besloten de eerste stap in het fusieproces over te slaan. Het doel is nu de fusie met ingang van het seizoen 2018-2019 te laten plaatsvinden en op dat moment ook als fusievereniging op één complex te gaan voetballen. De voorbereidingen van de fusie gaan onverminderd door. Begin januari wordt een informatiebijeenkomst voor de leden van beide verenigingen gehouden. Op deze bijeenkomst worden voorstellen voor een naam, clubkleuren en logo van de nieuwe vereniging gepresenteerd. Ook zullen de plannen voor een nieuwe accommodatie worden toegelicht.

fusie

Scheffer sportprijzen artikel
Rabobank artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Sport2000 artikelbanner

 

Gerard Bol artikel
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten