vrijdag, april 26, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenGezocht: extra handen voor onze redactie

Gezocht: extra handen voor onze redactie

-

Ons team is klaar voor het nieuwe seizoen. Al vier weken werd er toegewerkt naar de aftrap van de competitie van komend weekend. Toch zoeken wij nog naar meer redactieleden om het werkaanbod nog beter te kunnen verdelen. Wil jij deel uitmaken van een energiek team met liefhebbers van het regionale voetbal en ook eens proeven aan de journalistiek en jezelf op de kaart zetten voor eventuele vervolgstappen? Dan ben jij aan het juiste adres!

Beschik jij over schrijfkunsten en heb je affiniteit met het Leidse regiovoetbal? Fotografeer jij graag voetbalwedstrijden? Ben je handig met de camera en kan je monteren? Schrijf je graag een column of voel je er wel iets voor om een van onze rubrieken op te pakken met een bijdrage? Wil je je op een andere manier verdienstelijk maken voor ons geweldige team? Stuur dan een beknopt mailtje naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl en wij nemen contact met je op. En heb je vragen? Schroom niet deze te stellen. De deur staat wagenwijd open!

We groeien nog steeds. Sterker nog; de groei sinds een vorig seizoen is nog nooit zo groot geweest! Onze vaste kern van bezoekers komt uit op bijna 75.000! Het mobiele verkeer nam met 42% toe, vooral via IPhone en IPad! Het aantal actieve gebruikers nam toe met 238%! De waarde van ons Facebook steeg met 30%! Meer dan twee miljoen mensen bezochten onze website al, waarbij die meting niet vanaf dag A is verricht! Ondertussen staat het aantal paginaweergaven op ruim 5 miljoen! Meer dan 10.000 artikelen werden al gedeeld! En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Genoeg reden toch om ons team te versterken en nog meer successen te boeken! O, en voor alle duidelijkheid: ook dames zijn meer dan welkom om ons team te helpen!

 

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read