Gezocht: tweedehands voetbalspullen voor Rwanda

Voetbalnieuws-leiden
ALV artikelbanner
Catsanddogs artikel

Voor een ‘Dreamteamproject’ (een officiële organisatie in Rwanda) om  jongens en meisjes (van 4 tot 18 jaar) van de straat te halen en houden en een andere richting op te sturen (sommige hebben geen ouders meer) zoeken we tweedehands voetbalspullen. (voetbalschoenen, ballen, scheenbeschermers, keepershandschoenen en kleding, alles op voetbalgebied is welkom).

Sport2000 artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Scheffer sportprijzen artikel

,,Ik heb 1,5 week meegedraaid met de organisatie, meegevoetbald, met de coaches gepraat en allerlei wedstrijden bezocht en gezien dat dit project een positieve invloed heeft op deze jongens en ook meisjes. Je kunt zien en vaststellen dat na een paar jaar inzet dit zijn vruchten afwerpt.

Er ontstaat plezier in voetbal, een positieve teamgeest en zelfs talenten steken de kop op. Dit heeft zijn invloed voor de toekomst. Mocht u iets hebben wat toch niks ligt te doen of meer achtergrondinformatie willen weten (bijv. i.v.m. sponsering) dan kunt u 06-51061870 bellen (Govert Eijsker) en dan wordt dit z.s.m.  opgehaald en/of uitgelegd. Op voorhand dank voor uw steun. U helpt de kinderen in Rwanda in grote mate!”

 

 

 

Van Marwijk artikelbanner
Brasserie meelfabriek