Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Leuke filmpjes insturen? Ook dat kan en mag bij Leidenamateurvoetbal.nl

Rumling bouw artikel
Brasserie VIS artikelbanner

Ons team gaat dit seizoen weer richting de velden met de camera. Dit voor het vastleggen van wedstrijdbeelden, interviews, voor-en nabeschouwingen en meer. Uiteraard kan onze ploeg niet overal bij aanwezig zijn. Daarom de vraag aan de volgers van onze regionale clubs, aangesloten bij Leidenamateurvoetbal.nl, om ons te helpen. Zijn er beelden van het eerste elftal deel ze dan gerust (foto’s ook welkom, naamsvermelding gegarandeerd). Wanneer er animo blijkt te zijn voor beelden van lagere elftallen, jeugdvoetbal en vrouwenvoetbal dan kan daar wellicht een vast item van worden gemaakt op onze website. De eindredactie en het wel of niet plaatsen blijft wel voorbehouden aan onze eigen redactie. Stuur fraaie goals, een prachtige passeerbeweging of een interview gerust in via redactie@leidenamateurvoetbal.nl. Op voorhand dank!

Om te beginnen kwamen we een aardig beeldfragment tegen van AllStars TV met daarin oud eerste elftal speler Wouter van Dorp aan het woord namens VV Leiden.

Knijnenburg artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Geco artikelbanner

Van Marwijk artikelbanner
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten