Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Partnerschap met Leidsch Dagblad beklonken

Vanaf vandaag, ofwel 7 september, verschijnt er elke week een pagina in het sportkatern van het Leidsch Dagblad over het Leidse voetbal. Zoals bekend besteedt deze website veel aandacht aan het Leidse (regio)voetbal en met deze nieuwe insteek zal er nu ook meer aandacht worden geschonken aan de elf clubs in de sleutelstad in de regionale krant. Leidenamateurvoetbal.nl en het Leidsch Dagblad slaan de handen derhalve ineen, zoals Leidenamateurvoetbal.nl dat ook recent deed met de radiozender Sleutelstad. Daarnaast zal onze redactie blijvend samenwerken met RTV Katwijk en is er continuering van de verbintenis met ZZ Leiden Basketball en BVO ADO Den Haag. De intentie van elk partnerschap is om elkaar te versterken en het Leidse regiovoetbal verder te promoten.

In het Leidsch Dagblad zullen elke week een of meerdere clubs worden belicht met een interview, achtergrondverhaal of anderzijds. Tevens zal er kort Leids voetbalnieuws zijn en komt de spraakmakende en vermakelijke Randy Wolters wekelijks aan het woord als een van de Leidenaren die in het betaalde voetbal uitkomt. Ook zal er een spelersklassement worden bijgehouden waarin de elf Leidse clubs voorkomen en wordt er een wekelijks Elftal van de Week geplaatst als verlengstuk op de spelersklassementen die Leidenamateurvoetbal.nl al jaren organiseert.

IMG_7697 (Small)

Rabobank artikelbanner
Geco artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Brasserie buitenhuis

One Comment

  1. Frans

    7 september 2016 at 11:33

    Een hele goede zaak, gefeliciteerd ALV (Hennie)

    Frans Malachowski

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten