Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Prettige feestdagen namens de redactie van Leidenamateurvoetbal.nl

Brasserie Park
ALV artikelbanner

De feestdagen breken bijna aan en dus maakt onze redactie even pas op de plaats. Er wordt immers niet gevoetbald en veel mensen hebben wel wat anders aan het hoofd de komende tijd. Derhalve zal er in de komende twee weken weinig content worden geplaatst. Wel zal ons team nog aandacht schenken aan het zaalvoetbaltoernooi om de Zijl Cup (plaatsing na de kerstdagen) en ook zullen er al wat statistieken worden gedeeld op basis van de eerste seizoenshelft. Mocht er groot nieuws binnenkomen vanaf het trainersfront (wel of geen doorlopende verbintenis met de regioclubs) dan zal dat ook z.s.m. worden geplaatst. Voor het overige kan er wel mail worden ontvangen via redactie@leidenamateurvoetbal.nl. Vanaf maandag 9 januari gaat onze crew weer opstarten en gaan we ons opmaken voor deel 2 van de competitie. Rond 20 juni zal onze redactie de zomerstop in gaan. Voor nu wenst ons team een ieder ongemeen fraaie feestdagen en bovenal een sportief, enerverend en bovenal gezond 2017 toe.

Op de foto een deel van onze bemanning op de kerstborrel eerder deze week bij Casa Ramon te Leiden. Op de foto staand van links naar rechts: Nick Verwoerd, Paul van der Zwaan, Sergio Rademakers, Robert Toret, Gerard Bol, Frans Malachowski, Hidde de Meij, Tom Mentink, Remco Mentink en Ronald Rosdorff. Zittend van links naar rechts: Piet van Kampen, Hennie Kanbier en Ruud Fray.

Sport2000 artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Scheffer sportprijzen artikel
Brasserie buitenhuis

 

 

Seven gifts artikel
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten