vrijdag, maart 29, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenTiende keeperspromotions cursus bij avv Alphen

Tiende keeperspromotions cursus bij avv Alphen

-

A.s. vrijdag 4 maart gaan we van start, met alweer de 10e Keeperscursus. Een sportieve en leerzame cursus voor alle jeugdkeepers tot en met de A-jeugd, waarin coördinatie, stabiliteit, uithoudingsvermogen en tactiek centraal staan.

Bert van Wijk, eigenaar en oprichter van Keeperspromotions begon zijn keeperscarrière in 1993 bij voetbalvereniging Floreant in Boskoop en heeft in de afgelopen jaren meerdere clubs aangedaan, zoals daar o.a. zijn; ESTO, Alphense Boys en AVV-Alphen. Na jarenlang keepersdagen te hebben georganiseerd begon Bert in 2011 zijn eigen keepersschool KeepersPromotions en niet geheel onverdienstelijk. Inmiddels gaat a.s. vrijdagavond om 18:30 uur de 10e en dus Jubileumcursus van start, op de velden van AVV-Alphen.

30 jonge keepers uit de regio gaan vrijdagavond, in een door KeepersPromotions beschikbaar gesteld ijsblauw keepersshirt aan de slag om een kwalitatief betere en inzichtrijkere keeper te worden en zo het beste uit zichzelf te halen. 11 weken lang zullen zij worden getraind door gediplomeerde keeperstrainers en zullen er iedere week gastkeepers en/of trainers de kneepjes van het vak komen laten zien. Aan het einde van de cursus ontvangen zij een persoonlijke beoordeling en een diploma.

A.s. vrijdag 4 maart 2016:  avv Alphen, Sportlaan 9, Sportpark De Bijlen te Alphen aan den Rijn.
Aanvang 18:30-19:30/45uur. Aanmelden voor deze cursus is helaas niet meer mogelijk (VOL)
Wel ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen en eventueel een keertje mee te doen, want in het najaar zal er weer een nieuwe cursus worden gegeven!

Must Read