donderdag, april 25, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenUVS start eigen voetbalschool

UVS start eigen voetbalschool

-

Komend seizoen 2016-2017 start UVS met haar eigen voetbalschool. De voetbalschool is een trainingsprogramma voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 11 jaar (Ukken t/m E pupillen) en draagt bij  aan de ontwikkeling van onze jonge enthousiaste voetballers. Onder leiding van gediplomeerde trainers kunnen jeugdspelers van UVS zich extra ontwikkelen.

Onze doelstelling is om de handelingssnelheid en de technische vaardigheden van de spelers te verbeteren, te optimaliseren en te onderhouden. Plezier, uitdaging en het ontwikkelen van verschillende vaardigheden gaan daarbij hand in hand!

De voetbalschool van UVS staat onder leiding van Ton Jenner. Fransine Boeff (ukken coördinator) en Ties de Ruijsscher (Hoofd jeugdopleidingen) zullen dit in goede banen leiden en het proces bewaken. Hoofdleiders, Kristel Sloos en B’davy Piket o.l.v. André de Boer ondersteunen Ties de Ruijsscher en Fransine Boeff hierin. Ton Jenner, zijn gedreven trainers en assistenten halen het beste in jonge voetballers naar boven.

Programma (voorlopig)

Zondag:

Ukken 10.30 uur / 11.30 uur

Coördinator Ukken: Fransine Boeff

Maandag:

F pupillen 16.00 uur / 17.00 uur

E Pupillen 17.00 uur / 18.00 uur

Woensdag:

F5-F9 pupillen 14.00 uur /15.00 uur

E5-E9 pupillen 15.00 uur / 16.00 uur

F1-F4 pupillen 16.00 uur / 17.00 uur

E2-E4 pupillen 17.00 uur / 18.00 uur

Hoofd jeugdopleidingen: Ties de Ruijsscher

Coördinator hoofdleiders: André de Boer

Hoofdleider F: Kristel Sloos

Hoofdleider E: B’davy Piket

Extra trainingen & Ton Jenner’s Voetbal Academie Als aanvulling op de reguliere trainingen biedt UVS, in nauwe samenwerking met de Voetbalacademie, elk jeugdlid de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. Na de zomerstop worden deze trainingen gegeven op zondagochtend.

Techniek, Ontwikkeling en Plezier! De Voetbal Academie van Ton Jenner is één van de oudste voetbalscholen van ons land. Dankzij de bijzondere aanpak is de Voetbal Academie al jaren een begrip in de voetbalwereld. De visie van de academie is om jeugdspelers kwalitatief beter te maken en het zelfvertrouwen te laten groeien, maar altijd met het plezier voor voetbal voorop! Een bevlogen en betrokken organisatie die kinderen alle ruimte biedt om het spel goed te leren.

Om jonge voetballers beter te leren voetballen maakt de Voetbal Academie gebruik van de trainingsmethode van voetballegende Wiel Coerver. Volgens deze methode begint voetbal bij de basis: spelers leren om de bal zo volledig mogelijk te beheersen, aangevuld met een goede techniek. Ook leren ze om zo goed mogelijk te lopen en te bewegen. Kinderen hebben hier de rest van hun leven profijt van.

Bij de Voetbal Academie is iedereen welkom. Kinderen voelen zich er meteen thuis. Door de trainingsmethode en de persoonlijke aandacht van de trainers neemt niet alleen de balvaardigheid van spelers toe, maar ook het zelfvertrouwen. Volgens Ton Jenner is dat enorm belangrijk: “Meer zelfvertrouwen zorgt dat kinderen meer plezier in voetbal hebben. Dat is mijn grootste drijfveer.”

Prijs en kortingen De kosten voor een cursus van 12 lessen bedraagt €180,00 en spelers van de jeugd van UVS krijgen €40,00 korting. De voetbalschool is voor iedere speler van elke willekeurige club toegankelijk. Het trainingsprogramma is voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 18 jaar.

Tijden extra trainingen Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zullen er op zondag ochtend per uur 2 of 3 groepen starten. Het eerste uur is van 09.00 uur -10.00 uur & het tweede uur is van 11.30 uur – 12.30 uur.

Verdere informatie over aanmelden van extra trainingen volgt z.s.m.

Meer weten over de jeugdtrainingen, trainersopleidingen, kinderfeestjes of clinics van de Voetbal Academie? Kijk dan ophttps://voetbalacademie.nl/  Of neem vrijblijvend contact op via info@voetbalacademie.nl of telefoonnummer 06-42204928

 

 

Must Read