Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Voetballers gezocht!

Vergulde vos artikelbanner
Rumling bouw artikel

Ben jij een gepassioneerd voetballer en iemand die graag andere in staat stelt om te kunnen scoren? Dan ben jij de juiste persoon om mij te helpen! Mijn naam is Max Vogels en ik ben naast een gepassioneerd voetballer ook student aan de opleiding Small Business & Retail Management in Eindhoven. Voor mijn afstudeerscriptie doe ik onderzoek naar de voetbalschoenenmarkt in Nederland. Hiervoor heb ik een korte vragenlijst gemaakt en ik zou jou graag willen vragen deze in te vullen. Het beantwoorden van de vragen zal ongeveer 5 minuten in beslag nemen. Wanneer je de enquête invult maak je direct kans op een tegoedbon van Voetbalshop.nl ter waarde van €15,00! Link naar de vragenlijst: enquete voetbalschoenen.

HATTEM - Voetbal, Eredivisie voorbereiding, PEC Zwolle - Almere City FC, seizoen 2012 - 2013, 27-07-2012, Derbystar ballen

Bij voorbaat dank voor jouw deelname!

Rabobank artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Brasserie buitenhuis

Seven gifts artikel
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten