Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Derde aanwinst voor FC Rijnvogels: Thom de Vries

Vergulde vos artikelbanner
Brasserie Park

Ongetwijfeld zijn er al veel clubs bezig met de selectie voor volgend seizoen. Onze redactie staat uiteraard open voor nieuwtjes op dat front. Bij hoofdklasser ‘regent’ het al weken informatie met het oog op het seizoen 2016-2017. Vanuit Katwijk werd onderstaand overzicht gestuurd. Laatste up-date: Thom de Vries komt over van Quick Boys. De aanvaller komt weinig aan spelen toe bij de Katwijkse buren en ziet bij FC Rijnvogels meer mogelijkheden om zich te ontwikkelen. De Vries scoorde in dit seizoen eenmaal voor de koploper in de hoofdklasse B. Verder zal Thomas Dijk aanblijven bij de roodwitten. De linksbuiten werd geruime tijd geplaagd door blessures, maar telt weer mee voor een basisplaats.

Van FC Rijnvogels- Het gaat goed op het gebied van contractverlengingen bij FC Rijnvogels. Veel spelers hebben hun handtekening al gezet voor het seizoen 2016/2017. Dat geeft de burger moed en er het is steeds weer juichen als er een speler heeft bijgetekend. Hieronder een overzicht van de spelers die inmiddels hun ja-woord hebben gegeven. Uiteraard probeert de club deze lijst steeds weer te voorzien van een update.

Nieuwe spelers: Jop Verhagen (RKAVV), Mart Spierdijk  (VV Katwijk), Thom de Vries (Quick Boys)

Voorthuijzen artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Knijnenburg artikelbanner
Technische staf: Hein van Heek (hoofdtrainer), Huig Hoek (assistent trainer), Stefan Schaafsma (assistent trainer) Teun van Duijvenbode (keeperstrainer), Dirk Koopman (verzorging)

De volgende spelers blijven bij FC Rijnvogels:  Sander van der Horst, Wouter Soomer, Mitchel Beyersbergen, Pepijn Kooij, Thijs van Kruistum, Peter Messemaker, Niels van Veen, Gert-Jan Vlieland, Rob Zandbergen, Joey Zandbergen, Andreas Stam, Frank Guijt, Sonny ten Hoope, Sander van der Gugten, Kevin Wijmer, Pieter van der Breggen, Thomas Dijk.

Weg bij FC Rijnvogels:  Orlando Ouwehand (gestopt), Martin Onderwater (onbekend), Jaco van der Bent (onbekend), Sammy Zandbergen (onbekend).

Gerard Bol artikel
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten