Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Doelpunt in de gong biedt FC Boshuizen fraai perspectief

Rurh gold artikelbanner
Brasserie Park

Nacompetitie- FC Boshuizen heeft een 0-1 overwinning geboekt op Alphense Boys in de heenwedstrijd op weg naar de finale. Komende donderdag wordt de return gespeeld in Leiden. In de finale treft de winnaar van het Alphense/Leidse onderonsje vermoedelijk SJC, dat met 0-2 won van Nieuwerkerk.

De ploeg van Steef Roodakkers trad zwaar gehavend aan tegen de formatie van Aad van den Berg. Het centrale hart, met de gebroeders Neuteboom, moest verstek laten gaan vanwege blessures. Aanvaller Mehmet Güngör en middenvelder Christian Cabrera Ortega bleven aan de kant vanwege een schorsing. Ook Rian van Ooijen en Spurgeon Maria ontbraken met pijntjes.

Toch had FC Boshuizen weinig te duchten van een mat spelend Alphense Boys. Voor de pauze kreeg de Leidse ploeg al vier kansen. De thuisploeg kon niet prikken. Na de rust speelden de gastheren wat gewaagder, maar verder dan wat pogingen van Rachelo Fecunda en Arjan Ouwendijk kwam de thuisploeg niet. De nummer twee uit 1B werd nog gevaarlijk via Mike Bekooij en Lars van Bommel, maar het duel leek op 0-0 af te stevenen. In de laatste tellen scoorde Van Bommel (op archieffoto) echter alsnog de 0-1 na een droge knal van dichtbij. ,,Op zijn Duits, maar niet minder lekker. We hebben het prima gedaan”, meende de doelpuntenmaker.

Knijnenburg artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel

Morgen volgt een uitgebreid verslag!

Boshuizen_7149_130316

Van Marwijk artikelbanner
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten