dinsdag, april 23, 2024
HomeZaterdag3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseGroot voetbalnieuws vanuit Katwijk: Jaap van Duijn naar FC Rijnvogels

Groot voetbalnieuws vanuit Katwijk: Jaap van Duijn naar FC Rijnvogels

-

Kort geleden werd bekend dat de wegen van Jaap van Duijn en Noordwijk scheiden. De grillige aanvaller wil gezien zijn leeftijd (25) nog op een van de twee hoogste amateurniveaus spelen en omdat Noordwijk hoofdklasser blijft, hield Van Duijn de lijnen open voor andere clubs. De maker van 22 treffers en talloze assists kon kiezen uit diverse clubs, maar hakte zondagavond de knoop door en dat betekent dat kersverse derde divisionist FC Rijnvogels gebruik kan gaan maken van de diensten van de flamboyante speler. Peter de Koning namens de Technische Commissie: ,,Dit is voor ons een geweldige ontwikkeling. Het is fantastisch dat we er op alle vlakten zijn uitgekomen en een speler als Van Duijn is voor FC Rijnvogels uiteraard een klasbak pur sang. Wij zijn er van overtuigd dat hij het naar zijn zin gaat krijgen bij ons. Alle vertrouwen in de staf wat dat betreft. Van Duijn is rustiger geworden en hij is druk doende met zijn toekomst. Hij wilde graag in Katwijk blijven en we zijn erg blij dat hij voor ons heeft gekozen. Met hem halen we zomaar twaalf punten extra binnen en we zien in hem een belangrijke speler om ons nog beter te kunnen meten in de derde divisie.”

DUIJN (Small)

Van Duijn speelde de meeste wedstrijden voor Quick Boys, waar hij ook begon. De aanvaller speelde in de jeugd voor PSV en Feyenoord en keerde daarna terug naar Nieuw-Zuid. Via ADO Den Haag belandde de Katwijker in Spakenburg, maar de afstand zat hem danig in de weg. Vervolgens kwam Quick Boys weer op zijn pad, maar na een botsing werd Noordwijk zijn nieuwe club. Bij de ploeg van Dogan Corneille aardde hij prima, maar na een seizoen is dat avontuur beëindigd. Met FC Rijnvogels zal Van Duijn nu gaan uitkomen in de derde divisie met onder meer Quick Boys, Rijnsburgse Boys en FC Lisse als tegenstanders.

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read