Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Hein van Heek en FC Rijnvogels vervolgen hun weg samen

Catsanddogs artikel
ALV artikelbanner

Derde divisie- Ook na dit seizoen zal Hein van Heek aanblijven als trainer van derde divisieclub FC Rijnvogels. De Leiderdorpse oefenmeester heeft er na dit seizoen al vijf jaar op zitten op De Kooltuin, maar zowel de club als de trainer zien heil in een vervolg van de samenwerking. Momenteel is FC Rijnvogels een middenmoter na de promotie van het afgelopen seizoen en bij handhaving van deze positie zou er sprake zijn van een uitstekende prestatie. Van Heek vierde eerder de titel in de eerste klasse en maakte twee jaar later de stap van de hoofdklasse naar de voorheen benoemde topklasse, nu dus derde divisie. Van Heek zat voor zijn Katwijkse periode op de bank bij Voorschoten’97, Noordwijk en langer geleden bij VV Leiden en Meerburg.

De succesvolle trainer over de verlenging van zijn verblijf: ,,Twee weken geleden sprak de voorzitter mij aan met de vraag of we snel om de tafel konden gaan zitten. Dat is nu gebeurd en we waren er rap uit. Voor mij tellen de jaren dat ik bij een club werk niet. Het gaat er om dat de klik er is en die is er van twee kanten nog steeds. Dit met de spelers, de staf en het bestuur. Ik voel me hier op mijn plaats. Het is een mooie club, we spelen op een leuk niveau en het gaat ook dit seizoen weer niet verkeerd, hoewel we natuurlijk niet te vroeg juichen. Soms moet je als trainer ook wat geluk hebben. De zege op ASWH van afgelopen zaterdag was fraai te noemen, maar zij hadden ook eerder kunnen scoren. Dan loopt het natuurlijk anders. Maar goed; ik ben blij dat de zekerheid er is dat we doorgaan. Dat brengt rust binnen de club. Hoe de spelers er achter zijn gekomen? Tegenwoordig gaat dat heel snel via de media. Dus daardoor kreeg ik van een aantal spelers al de felicitaties binnen. Van anderen nog niet dus dat maakt de keuzes makkelijker met de opstelling, haha.”

Ofwel; Van Heek is altijd in voor een geintje en dat valt nog steeds goed bij de roodwitten. De prestaties van de afgelopen jaren mochten er zijn en ook dit seizoen slaat FC Rijnvogels allerminst een modderfiguur in de derde divisie.

Rabobank artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Sport2000 artikelbanner
Geco artikelbanner

 

 

Rijnvogels_prmotie_2PK 28_290516

 

 

Van Marwijk artikelbanner
Brasserie meelfabriek

One Comment

  1. Jan Heemskerk

    16 november 2016 at 20:24

    Wat een geweldige prestatie hebben de mannen van Hein van Heek en de gehele begelijding geleverd toen ik op mijn telefoon keek kon ik mijn ogen niet geloven .in een woord Toppie mannen ga zo door .jullie kunnen heer alleen maar sterker uitkomen .

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten