Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Lars van Bommel weer terug naar Valken’68

Brasserie VIS artikelbanner
Vergulde vos artikelbanner

Volgend seizoen keert Lars van Bommel terug op ’t Duyfrak. De rappe aanvaller verkaste vorig seizoen nog naar FC Boshuizen. In Leiden speelde Lars van Bommel zich dit seizoen ook daar in de basis en draait hij met zijn club bovenin mee in de eerste klasse zondag.De 25-jarige Rijnsburger speelde na drie seizoenen in de hoofmacht van Oegstgeest ook al eerder drie seizoenen in het eerste van de Valkenburgers. Door zijn werkzaamheden op zaterdag besloot Lars van Bommel vorig seizoen om te kiezen voor het voetbal op zondag. Onlangs is er echter verandering opgetreden in het werk van Lars van Bommel. Genoeg reden voor Valken’68 om de aanvaller te bewegen voor een terugkeer naar ’t Duyfrak.

Lars van Bommel heeft de afgelopen jaren bewezen een belangrijke speler voor Valken’68 te zijn. Op zijn drive, mentaliteit en inzet was vrijwel nooit iets aan te merken. Iets dat men graag ziet in Valkenburg. Ook past de persoon Lars van Bommel zelf uitstekend bij de Valken, kortom Valken’68 is blij dat Lars van Bommel na één jaar alweer terugkeert op ’t Duyfrak.

Bommel (Small)

Knijnenburg artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Brasserie buitenhuis
Sepa green artikelbanner

Koetshuis de burcht artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten