vrijdag, maart 29, 2024
HomeZaterdag3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseTRS Transportkoeling nieuwe hoofdsponsor van FC Rijnvogels

TRS Transportkoeling nieuwe hoofdsponsor van FC Rijnvogels

-

Vorige week zaterdag plaatste directeur Eeuwe Kooi en mededirecteur Nella van Beelen van TRS Transportkoeling hun handtekening onder een driejarig sponsorcontract. Hier mee weet de club van de Kooltuin zich weer verzekerd van een financieel ruggensteuntje voor de komende jaren. Na negen jaar dat Verhees Notarissen hoofdsponsor was, neemt het bedrijf het sponsorvaandel nu van hen over.

Blijde gezichten in het sponsorhome van de FC Rijnvogels. Een nieuwe betrouwbare partner die sympathie voor de club ook in een bijdrage gestalte geeft. Een gezonde onderneming die een gezonde vereniging een warm hart toedraagt. ‘Het is net als in ons bedrijf waar de samenwerking en het familiegevoel zo belangrijk is’ benadrukt Nella van Beelen, mede directeur van het bedrijf dat op het terrein van geavanceerde en milieuvriendelijke koelsystemen voor de transportwereld een belangrijke speler is. Er loopt een parallel tussen beide partijen. De FC Rijnvogels ontwikkelde zich de laatste jaren tot een bekende club in de regio en bereikte door een goed beleid de hoofdklasse. Ook ver buiten Katwijk worden de Vogels steeds bekender. TRS is nog iets verder met haar ontwikkelingen met  naamsbekendheid in heel Europa. Toekomstgericht denken en werken, dat is het sleutelwoord waarmee beide partijen elkaar hebben gevonden.

Piet van Kampen
Piet van Kampen
Verslaggeving, fotografie, interviews, FC Rijnvogels, sinds 2012 vast gezicht in redactieteam. Hem is nooit iets teveel, piet@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read