Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Voorschoten’97 verliest spelers aan Noordwijk en DoCoS

Rurh gold artikelbanner
Sepa green artikelbanner

Nadat Sipan Khalid had aangegeven dat hij op zoek gaat naar een andere club, welke dat wordt is nog onbekend, en Bob den Hollander liet weten na dit seizoen terug te keren naar vv Oegstgeest, verliest Voorschoten’97 nog twee spelers. De eersteklasser zal het volgend seizoen moeten stellen zonder Jim van der Krogt (foto 1), een van de vaste gezichten van de hoofdmacht. De technicus verkast naar huidig hoofdklasser Noordwijk. Dit werd gisteravond bekend. Jim van der Krogt (Small)

 

Vandaag kwam naar buiten dat ook Simon Jouby (foto 2) volgend seizoen geen groengeel shirt meer zal dragen. De middenvelder/verdediger gaat zijn geluk beproeven bij DoCoS, dat hard op weg is om een plek in de tweede klasse te veroveren. Binnenkort volgt een compleet overzicht op deze website van alle mutaties die ondertussen bekend zijn bij onze redactie.

Johlex bouw artikelbanner
Amstel radler artikelbanner
ALV artikelbanner
Pennenburg Loodgieterij

Simon Jouby (Small)

 

 

Koetshuis de burcht artikelbanner
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten