Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Blijvers en nieuwe spelers voor tweedeklasser UVS

Brasserie VIS artikelbanner
Duke of Oz artikel

De spelerscarrousel draait op volle toeren. Op regelmatige basis plaatst onze redactie een up-date. Vandaag nieuws van en over UVS. Waar competitiegenoot RCL eerder al liet weten dat de voltallige selectie in tact blijft, komt er ook dergelijk nieuws van de blauwwitten.

,,Enkele weken terug is er gestart met de intentie gesprekken met de selectiespelers van de huidige selectie. UVS is blij te kunnen melden dat bijna de gehele huidige selectie heeft aangegeven ook in het seizoen 2016-2017 bij UVS te zullen acteren. De gesprekken met alle spelers m.b.t. volgend seizoen waren zeer positief”, laat woordvoerder Lucas Riethoven weten.

El Idrissi (Small)

Voorthuijzen artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Sport2000 artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel

Verder wordt de selectie nog uitgebreid bij de blauwwitten. Marouane El Idrissi (foto 1) , Yorick Moors en Bas Nieuwenburg (foto 2) zullen in het seizoen 2016-2017 ook voor UVS uitkomen. Riethoven: ,,Marouane EL Idrissi (30 jaar) is een aanvaller en heeft gespeeld bij FC Lisse in de topklasse en bij Ter Leede in Sassenheim. Dit seizoen speelt Marouane voor stadsgenoot GHC. Bas Nieuwenburg (23 jaar) is een rechtsbenige middenvelder, maar weet ook achterin z’n mannetje te staan en speelt al zijn hele voetballeven bij UDO in Oegstgeest. Yorick Moors (19 jaar) komt over van DSO uit Zoetermeer. Yorick is een linksbenige talentvolle voetballer en is inzetbaar aan de gehele linkerkant. We zijn blij met deze versterkingen.”

Bas Nieuwenburg (Small)

 

OWN artikelbanner
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten