Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Arie van Duijn blijft de hoofdtrainer bij Valken’68

Rumling bouw artikel
Mooi artikelbanner

Trainer Arie van Duijn is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van Valken’68. Dat werd eind deze week bekend gemaakt door Willem de Wit (technische commissie)  tijdens het kerstgaladiner voor de selectie en verdere genodigden. Arie van Duijn is sinds dit seizoen hoofdtrainer van het vlaggenschip en beide partijen zijn zeer tevreden over deze samenwerking. Het hoefde dus ook niet lang te duren voordat er een nieuw akkoord bereikt was tussen de club en trainer. De Katwijkse oefenmeester tekent een nieuwe verbintenis voor één seizoen met een optie voor nog een extra seizoen. Het eerste elftal begon dit seizoen wisselvallig onder leiding van Van Duijn, maar is de laatste weken aan een indrukwekkende opmars bezig, waardoor het weer helemaal terug is in de titelstrijd. Tevens voert het de ranglijst aan in de 2e periode. Valken’68 hoopt onder leiding van Van Duijn weer terug te keren naar de eerste klasse.

Ook met assistent en 2e elftal-trainer Jaco van Staalduinen werd overeenstemming bereikt voor nog een extra seizoen. Jaco van Staalduinen is al jaren trainer van het 2e elftal en kende vooral in zijn eerste jaren louter succes. Dit seizoen verloopt vrij moeizaam voor de reserves. Hierbij valt op te merken dat het 2e elftal duidelijk het kind van de rekening is van de blessuregolf die de selectie in de eerste helft van het seizoen teisterde. Valken’68 gaat er vanuit dat de reserves de weg weer omhoog weten te vinden, wanneer de ziekenboeg weer verder zal leegstromen.

Sepa green artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Scheffer sportprijzen artikel

Verder zal ook keeperstrainer Jan Valk volgend seizoen de Valkenburgse keepers weer onder handen nemen. Ook hij verlengde zijn contract. Jan Valk is sinds enkele jaren de trainer van de keepers op ’t Duyfrak, zowel bij de selectiekeepers als bij de jeugdkeepers. Dit verloopt naar ieders tevredenheid. Niet zo gek dus dat ook zijn contact wordt verlengd. Valken’68 is zeer blij met de contractverleningen van het drietal en wenst hen sportief succes en veel plezier toe op ’t Duyfrak.

Bestuur Valken’68

Rebel Horeca artikelbanner
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten