Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

FC Rijnland steekt LSVV’70 de loef af

Vergulde vos artikelbanner
Duke of Oz artikel

Recent maakte LSVV’70 op hun internetsite bekend dat men aast op Rob van Noort van DoCoS. De reden is dat het al jarenlang een aantrekkelijke speler is. Rob van Noort is door LSVV’70 gescout op de velden en in het nachtleven van Leiden. Ook werd er gemeld dat de handtekeningen nog niet gezet waren. Na deze berichtgeving is de zelfbenoemde voetbalprofessor Paul Pikaar in de telefoon geklommen omdat het profiel van deze speler hem bijzonder aansprak.

In de scouting boekjes van FC Rijnland stond Van Noort hoog op het verlanglijstje. Deze multifunctionele speler heeft inderdaad de kwaliteiten die precies passen in het plaatje van de FC Rijnland coach. Wellicht liggen de clubculturen van LSVV’70 en FC Rijnland toch dichter bij elkaar dan menigeen zou verwachten. Beide verenigingen houden van een gezonde dosis plezier in combinatie van prestatie. Afgelopen zondag ondertekende Rob van Noort een contract voor het leven bij de club uit de Leidse Morsch. Op geheel eigenzinnige wijze vond dit plaats op de feestboot vanuit Hoogmade naar Leiden. Ondanks de 5-1 nederlaag bij MMO vierde de groengele selectie de promotie van het tweede elftal. Samen met Wim de Bolster tekende Rob van Noort zijn contract bij FC Rijnland. De reactie van Rob van Noort was helder. ,,Ik heb mij niet in de boot laten nemen.” Hiermee is coach Paul Pikaar LSVV’70 te slim af.

Auteur: Paul Pikaar

Sport2000 artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Sepa green artikelbanner

Note redactie: LSVV’70 reageert op de eigen website op dit bericht!

 

Brasserie meelfabriek
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten