Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Meerburg gaat verder met Ron de Roode, Luan Kameri en Rob Hannaart

Vergulde vos artikelbanner
Rurh gold artikelbanner

Dinsdagavond zijn er aan de Rijndijk diverse krabbels gezet onder contracten. Meerburg verlengde het contract van hoofdtrainer Ron de Roode, keeperstrainer Rob Hannaart en Luan Kameri. Onder toeziend oog van Cees de Rooij en Loek van der Wal tekenden De Roode en Hannaart voor minimaal nog een seizoen Meerburg.

Vicevoorzitter Michiel Cuijpers: ,,We zijn verheugd te kunnen melden dat Meerburg de contracten van de gehele Meerburg seniorenselectie trainersstaf heeft verlengd. Het is goed gebruik om contracten van trainers ruim voor de Kerst te herzien. Het Technisch Hart heeft in overleg met het bestuur de voltallige staf van de Meerburg-selectie een verlenging van hun trainerscontract aangeboden. De heren Ron de Roode, Rob Hannaart en Luan Kameri zijn daar van harte mee akkoord gegaan. We wensen hen veel succes met zowel de tweede seizoenshelft van het huidige seizoen als het aanstaande seizoen 2017-2018.”

 

Geco artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Stadsbrouwhuis Leiden artikel

Slingerland artikelbanner
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten