Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Nieuwe kunstgrasvelden in gebruik genomen bij Meerburg

Zaterdag 9 september heeft VV Meerburg voor het eerst gevoetbald op het nieuwe kunstgras van veld 3 en 4. Na een spannende periode, waarin overigens de weergoden 100% hadden meegewerkt, waren de velden precies op tijd speelklaar voor het voorbije weekeinde.

Burgemeester Liesbeth Bloemen was uitgenodigd de velden officieel te komen openen. Rond 9.45, vlak voor de derby Meerburg JO13-2- SJZ JO13-1, heeft zij samen met vice-voorzitter van Meerburg , Michiel Cuijpers, de opening verricht. Na wat korte mooie woorden werden er onder toeziend oog van een kleine 100 voetballers, bestuur, met name bestuurslid Kees van Duin die namens de vereniging de gehele operatie begeleid heeft en overige belangstellenden, 2 series zwarte-witte ballonen de lucht in gestuurd.

Michiel Cuijpers en Liesbeth Bloemen verrichten de opening ceremonie

Michiel Cuijpers en Liesbeth Bloemen verrichten de openingsceremonie

Na het nemen door de burgemeester van een penalty , die feilloos door de benen van een Meerburg jeugdkeeper in het nieuwe doel werd geschoten, was de plechtigheid afgerond. De wedstrijd hierna op veld 3 (prima kwaliteit!!) tussen Meerburg en SJZ o.l.v. de referee G. Vermeulen, eindige overigens in een 2-1 zege voor de thuisploeg.

Knijnenburg artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Rabobank artikelbanner
Geco artikelbanner

 

Burgemeester Bloemen feliciteert de Meerburg spelertjes met hun nieuwe veld!

Burgemeester Bloemen feliciteert de Meerburg spelertjes met hun nieuwe veld!

Voor Meerburg een grote stap in de juiste richting om het steeds maar toenemende leden aantal optimaal te kunnen laten trainen en voetballen op de 3,5 (verlichte) kunstgras velden die we nu rijk zijn.

Weer een fraaie bladzijde in de geschiedenisboeken van Meerburg en daar is dit stel trots op

Weer een fraaie bladzijde in de geschiedenisboeken van Meerburg en daar is dit stel trots op.

One Comment

  1. Edwin Koek Coach Foreholte JO13-7

    19 september 2016 at 16:59

    De wedstrijd voorafgaand 8.30 – 9.45 uur aan de officiële opening door de Burgemeester werd met 1 – 5 beslist door Meerburg JO13-10 tegen Foreholte JO13-7. wij zijn nog even gebleven voor de opening van het veld.