Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Zes aanwinsten voor derdeklasser Kagia

Duke of Oz artikel
Rumling bouw artikel

Zoals eerder al aangegeven wil Kagia de “dunne” selectie verder uitbreiden voor het seizoen 2016 – 2017. Kagia wil niet alleen in de breedte groeien maar ook in kwaliteit. Met de aanvulling van onderstaande spelers zijn wij van mening dat we een mooie eerste kwalitatieve aanvulling hebben voor de al bestaande jonge selectie groep.

Bij v.v. Kagia heten we Rick, Patrick, Sam, Tom, Daimen en Mike alvast van harte welkom.

Rick Verdegaal is 20 jaar, verdediger en komt van Fc Lisse zaterdag 2. Rick is de afgelopen twee jaar al regelmatig op Kagia te vinden omdat zijn vrienden de afgelopen twee jaar al de overstap naar Kagia hebben gemaakt. Voor Rick was de tijd toen nog niet rijp, nu wel.

Knijnenburg artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Geco artikelbanner
Sport2000 artikelbanner

Patrick Schaap komt over van Fc Lisse zondag selectie en is een fysiek sterke voorhoedespeler die regelmatig het net weet te vinden. Patrick is 23 jaar en omschreef zichzelf vorig jaar  in een interview als volgt: ,,Ik ben koppend sterk, wil altijd doelgericht voetballen en ik ben altijd voor het doel te vinden om te scoren.”

Sam van der Veek komt over van Fc Lisse zondag selectie en is middenvelder, die het vooral van zijn techniek en inzicht moet hebben. Sam staat al een aantal jaren in de basis van Fc Lisse zondag. Sam is 24 jaar en wilde graag nog een aantal jaren op selectieniveau voetballen. Nu dat bij Fc Lisse op zondag niet meer kan wil hij graag de overstap naar Kagia maken.

Tom Hoejenbos komt over van Fc Lisse zondag selectie. Tom is 24 jaar en een echte linkspoot. De afgelopen seizoenen heeft Tom diverse posities op de linkerkant gehad. Van linksbuiten tot linksback. Ook Tom wil graag selectie blijven spelen vandaar dat hij de overstap naar Kagia maakt.

Daimen Augustinus komt over van Fc Lisse zondag selectie en is keeper. Daimen is 20 jaar en heeft de diverse selectieteams binnen jeugd van Fc Lisse doorlopen en heeft de stap naar de zondag selectie gemaakt. Ook Daimen wil graag selectie blijven voetballen en maakt daardoor de overstap naar Kagia.

Mike van Rooijen is 20 jaar en al een “halve” Kagiaan. Mike staat wekelijks met zijn vriendin, Manon en schoonvader Herman van der Wolf, te kijken bij diverse teams. Vooral bij thuiswedstrijden van de selectie is Mike vaak aan de lijn te vinden. Mike is een aanvaller en moet het van zijn snelheid hebben en heeft zich het afgelopen seizoen regelmatig in het eerste elftal geknokt. Mike maakt nu de overstap naar Kagia.

Mark Scholte
Voorzitter VTC

OWN artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten