Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Leidsche Boys gokt, maar verliest

Rumling bouw artikel
Brasserie VIS artikelbanner

Vierde klasse A (zondag)- Terwijl bijna iedereen lekker binnen bleef, moest Leidsche Boys het restant uitspelen van de eerder gestaakte wedstrijd tegen Moordrecht. De laatste zeventien minuten moesten worden afgewerkt bij windvlagen met een kracht van 100/km per uur. Ideaal is anders, maar de Leidse ploeg trachtte er toch wat van te maken. De 2-1 tussenstand verdween van het scorebord, maar niet in het voordeel van Jan Wansink en de zijnen. De thuisploeg maakte er nog een doelpunt bij.

Wansink was niettemin te spreken over de inzet van zijn ploeg. ,,We moesten verder met tien man n.a.v. de eerdere staking, maar hebben geprobeerd om met opportunistisch spel de 2-2 nog te verwezenlijken. We kregen ook nog wel twee kansen, maar de bal mocht er niet in. Uiteindelijk werd het nog 3-1, maar daar kon je op wachten omdat we dus risico’s moesten nemen. Natuurlijk, de omstandigheden waren zwaar maar toch wel te doen. Ik vind het vooral belangrijk dat we nu een streep kan onder deze wedstrijd en dat we het onderling sportief hebben uitgespeeld.”

Seven gifts artikel
OWN artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten