HomeZaterdagVierde klasseMoordrecht tegen Leidsche Boys haalt einde niet

Moordrecht tegen Leidsche Boys haalt einde niet

-

Vierde klasse A (zondag)- Bij een 2-1 stand in het voordeel van Moordrecht en een slordige twintig minuten op de klok in de tweede helft staakte de scheidsrechter van dienst de wedstrijd. De arbiter was het commentaar op zijn leiding beu en besloot eerder huiswaarts te gaan. Op dat moment had Raymond van Es al een rode kaart gezien bij de bezoekers. Trainer Jan Wansink was ‘ not amused’. ,,Mijn middag is in elk geval verziekt. We hadden deze pot kunnen winnen, maar in plaats van de voeten te laten spreken verloren spelers hun beheersing. Ik ken deze scheidsrechter heel goed en het is ook een fijne scheidsrechter. Enkel heeft hij een hekel aan praten en daar had ik mijn spelers ook voor gewaarschuwd. Dan toch gaat het mis en daar baal ik van. Sterker nog, ik schaam me ervoor. Laat ik het daar maar bij laten.”

Note redactie: Van geplande wedstrijden waar een verslag van zou worden gemaakt, maar die door wanordelijkheden niet uitgespeeld worden zal slechts een beknopt of geen verslag worden geplaatst! Onze redactie wenst zich bezig te houden met voetbalverslagen en geen randzaken.