Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Oegstgeest heeft geen kind aan Wassenaar en blijft op juiste spoor

Rumling bouw artikel
Rurh gold artikelbanner

Vierde klasse A (zaterdag)- Oegstgeest is geen moment in de problemen geweest tegen Wassenaar, een ploeg die zich de laatste tijd juist behoorlijk had verbeterd op de ranglijst. De thuisploeg kwam al vroeg aan een 2-0 voorsprong en vanaf dat moment was de tweestrijd eigenlijk al gespeeld. Uiteindelijk won de koploper uit 4A met 6-0 en dus leidt de ploeg van Huig Jan Heeringa nog steeds de dans. Concurrenten Blauw Zwart, Van Nispen en VV Leiden maakten ook geen fout. Roodenburg daarentegen moest de punten laten aan VVSB en daardoor is de stand bovenin nu als volgt: 1. Oegstgeest 10-27, 2. Blauw Zwart 10-26, 3.Van Nispen 9-24, 4.VV Leiden 10-23, 5.Roodenburg 9-16.

vv-oegstgeest-sv-wassenaar-30-small

Rens van Klaveren, overgekomen van Valken’68, opende de score vanaf elfmeter. Bob den Hollander scoorde kort hierop de 2-0 na goed voorbereidend werk van Lennard Leeuwenburg. Van Klaveren kreeg ook de derde treffer op zijn naam, nadat de vleugelaanvaller goed was weggedraaid en hard binnen schoot.

Sepa green artikelbanner
Geco artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner

Na de rust veranderde er weinig aan het spelbeeld. Oegstgeest had de regie en stond deze ook niet af. Leeuwenburg maakte het kwartet aan doelpunten vol na goed voorbereidend werk van Ramon Bakker. Uitblinker Roy Dijkstra, op assist van Den Hollander, liet het verschil verder oplopen en het laatste woord was voor weer Leeuwenburg met nu Dijkstra als aangever. Over twee weken speelt Oegstgeest in Wassenaar de topper tegen Blauw Zwart.

vv-oegstgeest-sv-wassenaar-65-small

Foto’s: met dank aan VVO

OWN artikelbanner
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten