Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Voorbeschouwing vierde klasse (inhaal, 19-11)

Rurh gold artikelbanner
Drankenhandelleiden artikelbanner

Zaterdag 19 november

Vierde klasse A zaterdag

FC Rijnland-Van Nispen

Scheffer sportprijzen artikel
Sport2000 artikelbanner
Geco artikelbanner
Brasserie buitenhuis

De mannen van Roberto Escudero speelden zaterdag een uitstekende eerste helft tegen VV Leiden, gevolgd door een veel mindere tweede helft. Het verlies in de slotminuut was echter niet helemaal verdiend. Tijd voor een beloning nu in een wedstrijd met vijfenveertig minuten goed voetbal tegen het sterke Van Nispen. De wedstrijd werd immers eerder halverwege gestaakt vanwege grimmigheden op het veld. De ploeg uit De Zilk begint met een 1-0 achterstand in de Morsch. De geelroden zullen bij winst de eerste plaats gaan delen met Oegstgeest. Dit geeft al aan dat FC Rijnland echt tot het uiterste zal moeten gaan om een goed resultaat neer te zetten. Een complete groep zou in ieder geval een eerste stap in de goede richting kunnen zijn. Roberto Escudero moet nu te vaak puzzelen en zelfs zelf de kicksen invetten.

WVC-Roodenburg

De club uit Leiden-Noord leed een onnodige en teleurstellende nederlaag tegen VVSB. Het was een gevoelige tik op de vingers van de club met ambities om te promoveren. WVC haalde zaterdag tegen Football Factory het eerste puntje van het seizoen op, maar staat nog steeds stijf laatste. Roodenburg is dan ook absoluut de favoriet in deze ontmoeting. Het kan zich eenvoudigweg niet veroorloven tegen de ‘kleintjes’ nog meer punten te verspelen. Het gat met koploper Oegstgeest is bij winst nog steeds acht punten. Er blijft ook dan nog steeds veel werk aan de winkel voor de selectie van Nino Poulina.

Gerard Bol artikel
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten