Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Leidenaar Alfons Groenendijk opvolger van Zeljko Petrovic bij ADO

Mooi artikelbanner
Drankenhandelleiden artikelbanner

Alfons Groenendijk volgt Zeljko Petrovic op als trainer van ADO Den Haag. De 52-jarige Leidenaar, tegenwoordig woonachtig in Leiderdorp, wordt naar alle waarschijnlijkheid woensdagmiddag al gepresenteerd in het Kyocera Stadion. Naast Groenendijk breidt ADO de technische staf uit met Dirk Heesen, die als assistent naar de Eredivisieclub komt. Ook Robert Maaskant was in beeld om de vacature in Den Haag op te vullen, maar volgens Omroep West is de keuze op Groenendijk gevallen omdat Martin Jol, die namens de HFC (cultuurbewakers, red.) in de Raad van Commissarissen zit, gecharmeerd is van het duo.

Groenendijk was als speler actief bij LFC, UVS, FC Den Haag, Roda JC, Ajax, Manchester City, Sparta en FC Utrecht. Als trainer begon het bij Katwijk, waarna Ajax (assistent), Willen II (assistent), Willem II, FC Den Bosch, Ajax (A1), Jong Ajax en Excelsior volgden. De opdracht bij ADO is klip en klaar: een positie in de Eredivisie veiligstellen.

Koetshuis de burcht artikelbanner
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten