Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Informatie over loting districtsbeker

ALV artikelbanner
Brasserie Park

Nog 58 elftallen zijn op dit moment in de race voor het districtsbekerkampioenschap van West II. Op woensdag 17 januari wordt er om 19.30 uur geloot voor de volgende bekerrondes: tussenronde van 26 wedstrijden en bekerronde voor de laatste 32 elftallen. De bekerwedstrijden voor de tussenronde worden gespeeld in de week van 31 januari; ze worden doordeweeks ingepland. De wedstrijden voor de laatste 32 elftallen vinden plaats op 24/25 februari. Voor de elftallen die op 24/25 februari competitieverplichtingen hebben, zal de bekerwedstrijd ’s avonds in de week van 21 februari plaatsvinden. Iedereen is van harte welkom bij DHC op woensdag 17 januari om 19.30 uur om de bekerloting bij te wonen.

Bron: KNVB/West 2

Note redactie: de navolgende regionale clubs bevinden zich nog in het bekertoernooi: Quick Boys 2, ARC, Oegstgeest, ROAC, Ter Leede, Voorschoten’97 (za), ASC, Bernardus, Noordwijk, Valken’68, SJC en Alphense Boys.

Rabobank artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Sepa green artikelbanner
Brasserie buitenhuis

Slingerland artikelbanner
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten