Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Elftallen van het Jaar tot en met december 2017

Rumling bouw artikel
Catsanddogs artikel

Zoals elk jaar plaatst onze redactie weer de elftallen met de beste spelers per klasse. Natuurlijk worden na de competitie pas de prijzen verdeeld, maar de tussenstanden tot en met deze maand geven wel aan wie er tot nu in vorm zijn geweest. Het gaat om een elftal met de beste regionale spelers uit de eerste en tweede klasse en separaat de derde en vierde klasse. De opgenomen spelers zijn gepositioneerd in de linie zoals door de clubs aangegeven aan het begin van het seizoen. Het kan wel zijn dat spelers niet precies op hun eigen positie staan, maar dat is voor nu even bijzaak. Het gaat erom dat de desbetreffende speler zeer waardevol was voor zijn ploeg en daardoor is uitverkozen. Voor de duidelijkheid nog maar eens gesteld dat het klassement wordt samengesteld op basis van vergeven punten via de trainers, leiders of andere deskundigen van de club. De redactie van LAV heeft hier dus geen stem in!

Brasserie meelfabriek
OWN artikelbanner

2 Comments

 1. Kees Becker

  29 december 2017 at 08:46

  Elftallen van het jaar zijn volstrekt onleesbaar op de app!

  • Redactie

   Redactie

   3 januari 2018 at 11:42

   Hoi Kees,

   de elftallen zijn inderdaad lastiger te bekijken op de app. Als je op een elftal klikt dan zie je nog wel rechtsboven een icoon met twee diagonale pijltjes. Hiermee maak je het plaatje weer groter. Blijft op een telefoon relatief klein maar helpt wellicht. Alternatief is dan de PC.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten