Interne jeugdtrainerscursus bij VV Leiden

Jeugdvoetbal Voetbalnieuws-leiden
Duke of Oz artikel
Mooi artikelbanner

Binnenkort krijgen de jeugdtrainers van VV Leiden scholing op maat. De club heeft er voor gekozen om haar jeugdtrainersstaf clubspecifiek te laten scholen via een interne jeugdtrainerscursus van Jeugdvoetbalopleiding.

Dankzij deze specifieke benadering kan iedere trainer  zonder verre reizen , op de eigen locatie, mee denken over de ontwikkeling van de jeugdopleiding van de eigen vereniging. De scholing is gericht op het verhogen van de kwaliteit van alle jeugdtrainers. Waarbij het beleid en de visie van de vereniging zelf  het vertrekpunt zijn. Want iedere vereniging is uniek en dient clubspecifiek benaderd te worden.

Voorthuijzen artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Sepa green artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner

Jeugdvoetbalopleiding is landelijk actief bij een toenemend aantal verenigingen. Omdat veel clubs te maken hebben met veel ongeschoolde en vrijwillige ouders als jeugdtrainer is scholing van jeugdtrainers en
jeugdleiders cruciaal. Groot voordeel is dat de trainers niet alleen effectiever trainen op een kindvriendelijke wijze, maar ook gemotiveerd raken om vanuit een eenduidige werkwijze te gaan functioneren. Hierdoor krijgen alle jeugdspelers de gewenste opleiding. VV Leiden zal  op deze wijze nog meer rendement uit haar jeugdopleiding kunnen behalen.
VOORDELEN:
# Het is clubspecifiek
# Maatwerk wordt geboden
# Vereniging mag zelf het aantal cursisten bepalen!!!
# Voor alle jeugdtrainers voor een aantrekkelijke prijs
# Laagdrempelig
# Vergroot de betrokkenheid van alle jeugdtrainers. Het technisch beleid en de visie van de vereniging wordt door Jeugdvoetbalopleiding verwerkt in het cursusprogramma.

Zie filmbeelden: https://youtu.be/oTEz1FJ9O5w

Verenigingen die belangstelling hebben in geschoolde jeugdtrainers kunnen,vrijblijvend, nadere informatie verkrijgen  via info@jeugdvoetbalopleiding.nl

Met sportieve groet,

Mark de Horn
Coördinator Jeugdvoetbalopleiding
www.jeugdvoetbalopleiding.nl
06-48563540

Rebel Horeca artikelbanner
Van Marwijk artikelbanner