Jeugdvoetbalopleiding feb 2013 resultaat

Jeugdvoetbaldag in de meivakantie in Zoeterwoude

Jeugdvoetbal Voetbalnieuws-leiden
Rumling bouw artikel
Vergulde vos artikelbanner

Op woensdag 26 april zal er een jeugdvoetbaldag plaatsvinden bij SJZ. Alle kinderen uit de C/D/E/F-jeugd van 6 tot en met 15 jaar kunnen hieraan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom!

Voor de keepers is er een speciaal programma, onder leiding van deskundige keepertrainers. Je hoeft geen lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden!

Programma jeugdvoetbaldag op woensdag 26 april

Scheffer sportprijzen artikel
Sepa green artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Geco artikelbanner

Aanwezig 10:00 uur

Inleiding 10.30 uur

Specifieke training 10:45 uur

Lunch 12:45 uur

Wedstrijdprogramma 13:45 uur

Afsluiting 16:30 uur

De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Je krijgt alle technische vaardigheden aangeleerd volgens de Wiel Coerver-methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen verder toenemen. Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te hebben gemaakt, heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld.

De totale kosten voor dit onvergetelijke voetbalfeest bedragen € 29,50

Hiervoor krijgt men:

– Een uitgebalanceerd trainingsprogramma gericht op alle facetten van het voetbal

– Een gezonde en smakelijke lunch

– Drinken voor alle deelnemers gedurende de activiteiten

– Een aandenken voor iedereen

– Prijzen voor de winnaars

Inschrijven

Je kunt je voor deze jeugdvoetbaldag inschrijven door een mailbericht te sturen naar info@jeugdvoetbalopleiding.nl. Zet hierin je naam en adresgegevens, je leeftijd en je telefoonnummer en vermeld tevens in welk team je speelt. Iedereen mag zich aanmelden men hoeft dus niet perse lid van een bepaalde vereniging te zijn. Verzoeken om samen met vrienden of vriendinnen in dezelfde groep zijn mogelijk.

Brasserie meelfabriek
Rebel Horeca artikelbanner